background img

The New Stuff

Cadoul perfect de impresionat iubitul/sotul de Craciun

Daca ai un iubit pretentios si vrei sa il surprinzi anul acesta de Craciun, vei primi in cele ce urmeaza cele mai tari sfaturi in materie de cadouri. In primul rand trebuie sa avem idee ce lucruri il pasioneaza. De exemplu, daca ii place tenisul ii putem lua o minge cu autograf. Dar daca nu il pasioneaza ceva anume sau daca e tipul de persoana care isi permite orice si parca nimic nu il poate surprinde atunci ai nevoie de niste gadget-uri pe care sa le aiba primul(din bloc/scoala/cartier) si astfel se va simti unic;)

1. Tastatura holografica. Este un acesoriu perfect portabil , compatibila cu toate dispozitivele dotate cu Bluetooth si care, cu siguranta ii va face viata mai usoara.


2.Un cadou ieftin dar si amuzant poate fi aceasta sonerie. O gasiti disponibila cu mai multe mesje, dar cea mai dorita de barbati va fi cea rosie
 3.O pereche de boxeri cu mesaj amuzant. Si din aceasta categorie puteti gasi o multitudine , plecand de la mesaje dragute pana la foarte indraznete.


4.Daca partenerul tau este un iubitor de miscare sau merge de obicei la sala, acest grip poate fi perfect pentru el, ca sa se poata antrena si acasa
5.Castile de ascultat muzica Beats. Sunt, cred, cel mai ravnit cadou de oricine. Daca pretul acestora depaseste suma de care dispui , poti gasi casti de aproximativ aceeasi calitate si de la alte firme, mult mai ieftine.
6.Un acumulator extern este perfect, daca este o persoana care calatoreste mult sau care uita sa-si puna tot timpul telefonul la incarcat
7.Daca e un tip elegant, caruia ii face placere sa se imbrace la costum, o pereche de butoni draguti ii va prinde bine si ii va da o nota de eleganta si mai mare.

Grabiti-va, nu mai e mult pana trebuie sa fiti mosul! Spor la cumparaturi si sa va aduca si voua mosul cadoul ce-l asteptati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts