background img

The New Stuff

Cadouri de Craciun pentru bunici

Intotdeauna sarbatorile ne duc cu gandul la familie , in special Craciunul . Daca ii veti vizita pe bunici, cu siguranta doriti sa le oferiti un dar pentu a-si aminti si ei de copilarie si de Mos Craciun. Personal, cred ca pentru bunici este cel mai greu de ales cadoul deoarece nu am fost in situatia lor. Copil am fost, adult sunt, deci pentru aceste categorii doar incerc sa-mi amintesc. Pentru bunici trebuie sa apelez la imaginatie.

1. Asa ca m-am gandit ca orice batran are nevoie de o perna sau patura electrica deoarece corpul nu-si mai poate asigura caldura ca in tinerete.
2. O colectie de ceaiuri este un cadou ideal pentru zilele friguroase de iarna. Daca vi se pare o idee buna, puteti sa le oferiti bunicilor si un ceainic special pe care il puteti gasi imprimat cu diferite mesaje dragute.

3. Un suport cu fotografiile nepotilor ar fi o bucurie pentru toti bunicii, mai ales daca acesta este lucrat manual chiar de acei nepotei.

4. Daca doriti sa oferiti un cadou din sfera electrocasnicelor, un blender cred ca ar fi ideal pentru bunici.
5. O tigaie de calitate ar fi de asemenea binevenita, deoarece bunicile sunt cunoscute pentru cele mai bune clatite.
6.O carte de basme, dar asta pentru a le citi nepotilor inainte de culcare. Cu siguranta vor fi fericiti cand nepotii ii vor ruga in fiecare seara sa le citeasca o poveste.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts