background img

The New Stuff

Cadoul ravnit de orice copil de Craciun

     Pentru copii Craciunul este ceva magic, ceva de care isi vor aminti toata viata. De aceea trebuie sa le oferim daruri speciale dar diferite decat cele pe care le oferim la aniversari sau cu alte ocazii. Trebuie sa fie ceva aparte, ceva ce numai Mos Craciun are;). Asa ca ganditi-va la ceva care i-ar aduce bucurie, ceva care ii place copilului dar in general nu ati da bani pe asa ceva. Un lucru care sa-i aduca bucurie si nu un laptop sau un telefon de ultima generatie.
Si ca sa fie mai simplu, sa trecem la exemple..

Acest set de asternuturi pentru pat il va face sa isi vada visul cu ochii deschisi. Puteti alege dintr-o varietate de modele exact ceea ce viseaza copilul dumneavoastra sa devina.
O carte cu povestile ce il fascinau in copilarie sau ce inca il fascineaza intr-o editie speciala ca sa arate ca dintr-un basm.

Un instrument muzical. Probabil la inceput ar parea ciudat sa oferiti un lucru pe care nu stie cum sa-l foloseasca dar tocmai asta cred ca e provocarea. Va incepe sa afle cateva lucruri despre acest instrument si cu siguranta va fi dornic sa stie sa-l foloseasca. Deci va fi si un dar educativ, fara ca el sa-si dea seama.

Daca ati putea insoti instrumentul si de o carte cu istoria acelui instrument, curiozitati despre acesta, persoane celebre ce l-au avut ca hobbi , atunci cred ca ati prins pestele cel mare!

Un alt cadou inspirat pentru un copil  de Craciun, mai ales daca are o varsta mai mare ar fi un joc de societate. (exemple: Catan, Ativity. Dix it) . Cu siguranta va deveni preferatul prietenilor si pentru asta va va iubi.

Iar daca fiul dumneavoastra este dependent de tehnologie si credeti ca nici unul dintre cadourile de mai sus nu l-ar incanta, atuci puteti apela la o pereche de casti de calitate. Asta cu siguranta il va multumi;)

Spor la gasirea cadoului perfect pentru copilul dumneavoastra! Si nu uitati, cel mai frumos cadou ar fi sa-i oferiti timpul si dragostea dumneavoastra. In fond, despre asta e Craciunul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts