background img

The New Stuff

Cadouri excelente pentru colegii de serviciu/de la birou de Craciun

Daca dorim sa oferim de Craciun cadouri colegilor de la locul de munca , ne dorim in general niste cadouri simbolice si nu daruri pe care sa dam o avere. Daca , spre exemplu lucram intr-un loc in care avem 14 colegi in echipa ne putem gandi la ceva simbolic cum ar fi niste brelocuri sau accesorii cu motive de Craciun. Aceste cadouri sunt perfecte si pentru colegii de la scoala.


Iar daca va pricepeti puteti confectiona chiar dumneavoastra aceesorii handmade , acestea fiind perfecte pentru a putea fi daruite.
Daca aveti doar un coleg sau doi colegi de birou, atunci va puteti gandi la ceva mai consistent. In acest caz va cunoasteti mult mai bine colegul astfel ca ii stiti si preferintele astfel va va fi mult mai usoara alegerea cadoului ideal. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva accesorii pentru birou utile si unice.
Aceasta lampa de birou are un design excelent si da o nota de originalitate oricarui birou.
Un alt cadou excelent este acest suport pentru pixuri in forma de ascutitoare. La acest produs puteti gasi si alte variante amuzante.

Un alt cadou perfect pentru orice birou si de care te vei putea bucura si tu alaturi de colegul tau ar fi un set se darts sau un set de sah.
Si in final ceva mai personal, poti sa-i confectionezi un suport pentru pozele lui favorite cum ar fi acest cub;)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts