background img

The New Stuff

Cadouri pentru seful tau de Craciun si nu numai

Cand facem un cadou sefului trebuie sa ne gandim in primul rand la relatia dintre noi si el. Daca este una apropiata putem sa ne gandim la cadouri mai personalale dar daca este o relatie mai oficiala atunci trebuie sa oferim daruri ce reprezinta aprecierea noastra pentru el dar mai comune. In urmatoarele randuri veti putea gasi cateva idei de cadouri chiar si pentru cei mai pretentiosi sau speciali sefi.

1.Butonii pentru camasa sunt un accesoriu de nelipsit barbatilor eleganti asa ca seful s-ar simti apreciat mai ales daca i-ati oferi o pereche de firma.
2. Un set de sah dintr-un material pretios, cum este fildesul sau marmura il puteti oferi daca vreti sa-i aratati ca il considerati un om care gandeste bine, strategic.


3.Un suport de bauturi mai neconventional poate fi un codou apreciat, iar daca dispuneti de un buget mai generos puteti adauga si o bautura fina.
4. O bricheta Zippo este un cadou potrivit pentru oricine, chiar daca nu este fumotor. Este un must-have al oricarui barbat. Si modele aveti de unde alege asa incat sa satisfaceti orice gust;)


5.Un tablou pe sevalet poate completa orice birou de sef;). Si aici puteti alege de la teme de Craciun la sfantul al carui nume il poarta sau la opere de arta celebre. Cu acest cadou nu prea cred ca este cum sa gresesti.

Spor la cumparat cadouri de impresionat seful! ;))


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts