background img

The New Stuff

Cadouri cu care sa-ti impresionezi iubita de Craciun

 Toti vrem ca de Craciun, cand persoana iubita va deschide cadoul sa aiba surpriza vietii ei. Pentru asta trebuie sa fii atent in perioada dinaintea Craciunului la ce spune ea ca are nevoie..sigur o va face, daca nu direct macar printre randuri. Dar daca perioada aia a trecut deja si esti in criza de timp, nu apela cumva la jucarii de plush!!citeste aici!!In cele ce urmeaza vom prezenta cateva idei de cadouri pe care daca le vei folosi ,sigur iubita ta se va indragosti si mai tare de tine!

Daca sunteti la inceputul relatiei si inca nu ii cunosti prea bine gusturile poti apela la :

1.Un set Spa pentru baie cu arome specifice Craciunului este potrivit  pentru orice femeie. Daca alegeti acest cadou este foarte importanta prezentarea, deci modul in care il ambalati.



2. Daca este o persoana care are activitati culturale puteti opta pentru o carte. Pe langa carte puteti sa adaugati un ceai special deoarece acestea doua se completeaza foarte bine mai ales in anotimpul rece.


3.Un bilet la un concert cu o trupa ce-i place mult, iar daca acel concert este in alt oras mai e nevoie de  o noapte la un hotel. Siguuuuuur o vei impresiona!


Daca relatia ta este una mai serioasa deja ii cunosti gusturile mai bine si iti este mult mai usor sa decizi dar si bugetul va fi ceva mai generos;). Asa ca poti opta pentru:
4.O cutie de bijuterii in care sa strecori una sau doua bijuterii dragute

5.Poti aseza intr-o cutie mare doua bilete pentru o calatorie intr-un loc indepartat unde va doriti amandoi sa mergeti. daca incerci din timp, poti gasi bilete foarte ieftine chiar si pentru Paris, visul oricarei femei.


6. Si in final cadoul care sperie pe orice barbat dar pe care orice femeie si-ar dori sa-l gaseasca sub brad este un......inel.:d

Spor la cautarea cadoului ideal! si sper ca si voua sa va aduca mosul ceva!;).


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts