background img

The New Stuff

Cadoul perfect pentru soacra dificila

 Cred ca cel mai dificil de achizitionat este cadoul pentru soacra, mai ales daca aceasta este pretentioasa. Cel mai impotant este sa evitam cadourile care pot fi interpretate negativ, ca de exemplu: crema antirid (sunteti cam batrana, v-a trecut vremea) , oale si articole de bucatarie (mai bine ramaneti doar la bucatarie..), etc.
In cele ce urmeaza veti vedea ce cadouri puteti oferi soacrei ca aceasta sa va adore!

1,Suport pentru uscat umbrela. Acest suport este ideal mai ales pentru apartament. Soacra ta va fi fericita ca nu va mai lasa umbrelele deschise la uscat in hol, ci inchise in casa;).




2.Papucei de casa. Daca alegeti sa oferiti acest cadou , cautati sa alegeti perechi cat mai elegante si pufoase si sa ii evitati pe cei de genul celor din imaginea taiata;))


3.Un abonament la un salon ce ofera sedinte de relaxare si, atentie, in nici un caz la saloane de infrumusetare (chiar daca are nevoie!)


4.Daca soacra dumneavoastra este un mare fan al ustensilelor de bucatarie puteti sa-i luati ceva special, ce nu gasesti peste tot, astfel o veti face sa se simta unica. Exemplul nostru: feliator pentru torturile dificile.




Daca ii cunoasteti gusturile, sau daca sotul i le cunoaste, puteti chiar sa-i luati un parfum special pe care stiti ca nu si l-a permis niciodata sau sa-i personalizati ceva cu mesajul "multumesc ca l-ati crescut pe barbatul visurilor mele"si cu siguranta veti fi persoana ei favorita.
Mult succes!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts